Net voegwerk draagt bij aan een mooie gevel

Het oppervlak van een gemetselde gevel bestaat voor ongeveer 20% uit voegwerk. Het voegwerk bepaalt het aanzicht van een gevel dan ook voor een groot deel.

Gevaar van slechte voegen

Slecht of verouderd voegwerk kan voor serieuze klachten zorgen in of aan uw woning. U kunt denken aan vochtdoorslag of schimmelvorming. In sommige gevallen kunnen gebrekkige voegen zelfs leiden tot vorstschade aan de gevelstenen. Door het herstellen van voegwerk of het aanbrengen van nieuw voegwerk, kunnen we er voor zorgen dat de problemen worden voorkomen en uw gevel weer in een gezonde en nette staat verkeert. U kunt bij ons terecht voor alle soorten voegwerk. Tevens zijn wij een gecertificeerd bedrijf in het aanbrengen van het traditionele snij- of knipwerk. Is het voegwerk al te ernstig beschadigd, kunnen wij ook het metselwerk herstellen.

voegen voor behandeling voegen na behandeling

De voegen van uw muur laten herstellen?

Wij adviseren u graag voor de juiste keuze die uw gevel of metselwerk weer het beste tot zijn recht laat komen. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor het herstellen van uw voegen van uw pand.

* Dit veld is verplicht


Het laatste nieuws


Bel 06 - 18641334 Maak een afspraak