Vertrouwd vastgoedonderhoud partner

Het onderhouden van uw pand of gebouw is erg belangrijk. Een goed onderhouden pand ziet er uiteraard netter uit, maar is ook veiliger en beter geïsoleerd. Dit komt omdat eventuele scheuren en ontbrekende voegen de stevigheid beïnvloeden. Ook kan het gaan tochten door deze kieren en gaten. Dit maakt het gebouw nog vatbaarder voor water- en vorstschade. Om grotere, duurdere werkzaamheden te voorkomen kunt u het beste uw pand goed laten onderhouden. Door bijvoorbeeld het metselwerk te laten herstellen en uw gevel te impregneren kan het gebouw er weer vele jaren tegenaan en bent u verzekerd van een goed geïsoleerd en veilig huis.

Vastgoedonderhoud door Jans & Zwiggelaar

Wij voeren als partner van vastgoedonderhoudsbedrijf Wits onderhoud uit aan woningen en gebouwen van onder andere woningcorporatie WoonFriesland. Zo kunnen wij ook voor u uw vastgoed eenmalig of periodiek in onderhoud nemen. 

Wits Vastgoedonderhoud Noord

Wij zijn erkend partner van Wits NoordWits Vastgoedonderhoud Noord werkt vanuit drie locaties in de provincies Groningen en Friesland. Het werkgebied reikt tot de kop van Drenthe en de Noordoostpolder. Wits Noord is één van de grootste vastgoedonderhoudsbedrijven in Noord-Nederland. Met zijn vaste ketenpartners, waaronder Jans & Zwiggelaar Voegwerken, en gespecialiseerde medewerkers in diverse disciplines voert Wits Noord praktisch alle vastgoedonderhoudsactiviteiten uit. Daarmee onderscheidt Wits Noord zich van andere vastgoedonderhoudsbedrijven in die regio.

Vertrouwde ketenpartner

Jans & Zwiggelaar Voegwerken is vertrouwde ketenpartner van Wits Vastgoedonderhoud. Deze samenwerking staat garant voor het afleveren van kwaliteit. U als klant weet waar u aan begint en u hebt de zekerheid van een goede afwerking en een prettige samenwerking.

Uw gebouw laten renoveren of repareren

Wij adviseren u graag voor de juiste keuze die uw vastgoed weer het beste tot zijn recht laat komen. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw gebouw.

* Dit veld is verplicht


Het laatste nieuws


Bel 06 - 18641334 Maak een afspraak