Metselwerk herstellen is een toevoeging voor elk gebouw

Het metselwerk van bestaande gevels kan door verschillende oorzaken beschadigd raken. Hierbij kunt u denken aan verzakkingen, slecht steunende kozijnen, vorst- en waterschade, menselijk falen tijdens de constructie en funderingen die niet goed meer ondersteunen.

Metselwerk oplossingen

Wij bieden voor alles een passende oplossing zodat problemen met metselwerk verleden tijd zijn. Scheuren in het metselwerk kunnen we opvangen door middel van heli bar wapening. Dit is een RVS wokkel die in een 2-componenten mortel ingebracht wordt in uw metselwerk. Deze constructie vangt de werking van de gevel op. Meestal kunnen de stenen gerepareerd worden met een reparatiemortel in de kleur van uw metselwerk zodat de reparatie niet opvalt.

metselwerk voor herstel metselwerk na herstel

Onze metselwerk herstelwerkzaamheden

Wij kunnen onder andere een stalen hoeklijn boven het kozijn aanbrengen, zodat verzakking van het bovenliggende metselwerk niet meer voorkomt. Nieuwe spouwankers kunnen door ons aangebracht worden. Kapotte stenen kunnen wij uittanden en nieuwe stenen aanbrengen in de muur. Ook kunnen wij beschadigde stenen repareren met een reparatiemortel in de kleur van uw metselwerk.

Uw metselwerk laten herstellen

Het laten herstellen van het metselwerk is voor elk pand een waardevolle toevoeging. De levensduur van het gebouw wordt hierdoor met vele jaren verlengd. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor het metselwerk voor uw pand.

* Dit veld is verplicht


Het laatste nieuws


Bel 06 - 18641334 Maak een afspraak