Gevelrenovatie geeft uw pand weer een frisse uitstraling

De staat van de gevel aan de buitenzijde van het pand is mede bepalend voor het comfort aan de binnenzijde. Tevens is de staat van de gevel bij een taxatie in grote mate bepalend voor de waarde van het pand. Er zijn diverse oorzaken op te noemen die een gevelrenovatie noodzakelijk maken. Enkele oorzaken zijn bijvoorbeeld achterstallig onderhoud aan de gevel, vorstschade aan de stenen en verzakking van de fundering.

Wat is gevelrenovatie?

gevelrenovatie renoveren gevel

Het is noodzakelijk om voor de gevelrenovatie de oorzaak van het probleem te lokaliseren en waar mogelijk op te lossen. Een volledige gevelrenovatie bestaat uit een aantal werkzaamheden. Eerst wordt het bestaande voegwerk verwijderd, met behulp van hamers op perslucht, elektrische hakhamers en slijpen. Vervolgens wordt het geheel gereinigd door middel van een reinigingsmethode op hoge druk en eventueel met chemische reiniging. Het beschadigde metselwerk wordt hersteld en er wordt splinternieuw voegwerk door ons aangebracht. Tot slot kunnen wij de gevel nog impregneren zodat het tegen zware weersomstandigheden bestand blijft en weer jaren mee kan.

Uw gevel laten renoveren

Wij adviseren u graag voor de juiste keuze die uw gevel of metselwerk weer het beste tot zijn recht laat komen. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw gevel.

* Dit veld is verplicht


Het laatste nieuws


Bel 06 - 18641334 Maak een afspraak